Beginpagina Massagecursussen Massage ontvangen Massage oliën Bestel en inschrijfformulier ZenMindSet Fotoboek

INFO MASSAGECURSUSSEN

 

Om mijn Hypnotherapeuten opleiding te vieren geef ik tot
100,00euro vreugdekorting op alle massagecursussen!!!

 

Ik geef graag korte & krachtige privécursussen dus GEEN THEORIE Anatomie, Fysiologie en Pathologie, maar LEREN VOELEN waar de blokkades zitten. Lesgeven met veel aandacht voor jou als cursist waardoor je in een kort tijdsbestek heel veel kunnen leren.

Na het ontvangst van jouw inschrijving bel ik je op om de cursus(sen) in onderling overleg in te plannen, dus les volgen wanneer jij tijd hebt. Je zal alleen zelf voor een model moeten zorgen!!


Iedere cursus wordt afgesloten met een diploma en het enige wat ik van jou vraag is veel massageplezier!!
Het cursusgeld kun je contant betalen (er is geen pin aanwezig) of ruim voor aanvang van de cursus overboeken op: IBANnummer: NL78ABNA0558700047 - ten name van: ProCorpo - woonplaats: Urmond
 

"klik" hier om naar het inschrijfformulier te gaan

 

 

CURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE

Deze cursus is meer dan een basiscursus met heel veel extra technieken en dus uitermate geschikt voor de mensen die hun eigen praktijk willen opstarten. Ook voor in je relatie is massage een mooie vorm van communiceren.  Als je niet de juiste technieken weet, kan het soms moeilijk zijn om je partner een ontspannende massage te geven. Ook is de cursus uitermate geschikt om de kloof tussen ouders en (puberende) kinderen te verkleinen en hierdoor de band weer extra te verstevigen. In de cursus ontspanningsmassage behandelen we de achterzijde van het lichaam en werken we aan de volgende punten:

 • kennis van de massagehandgrepen

 • de massage met heel veel gevoel over brengen, wat een kunst op zich is

 • leren voelen en verhelpen van spierspanningen

 • een goede houding en het in energetisch balans brengen van jezelf tijdens de massage

De cursus wordt afgesloten met het diploma Ontspanningsmassage

De duur van deze cursus is 1 dagdeel van ongeveer 6 uur (je mag ook kiezen voor 2 x 3 uur of 3 x 2 uur)

Het cursusgeld is van € 299,00 voor € 199,00  (model meenemen)

 

 

CURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE PROFESSIONAL

De cursus Ontspanningsmassage Professional heeft een uitgebreid pakket aan bijzonder mooie technieken en is bedoeld voor mensen die de cursus ontspanningsmassage al gevolgd hebben en dus hun massagekennis flink willen uitbreiden.

De cursus wordt afgesloten met het diploma Ontspanningsmassage Professional

De duur van deze cursus is 1 dagdeel van ongeveer 6 uur (je mag ook kiezen voor 2 x 3 uur of 3 x 2 uur)

Het cursusgeld is van € 299,00 voor € 199,00  (model meenemen)

 

 

 

CURSUS SPECIALISATIE RUGKLACHTEN

Therapeuten zien in hun dagelijkse praktijk veel patiënten met rugpijn, in de praktijk zijn rugklachten het meest voorkomende pijnsyndroom. 

De cursus Specialisatie Rugklachten is niet alleen gemaakt voor de behandelaar van mensen met lage en/of hoge rugklachten maar ook voor patiënten met deze rugklachten!!!

Je leert de pijnklachten te begrijpen, lokaliseren en natuurlijk ook te bestrijden. Het bestrijden van de rugpijnklachten doen we tijdens de cursus met: diepe&ontspannende massagetechnieken, subtiele mobilisatietechnieken, rek&strek oefeningen.

De cursus wordt afgesloten met het diploma Specialisatie Rugklachten.

De duur van deze cursus is 1 dagdeel van ongeveer  4 uur

Het cursusgeld is van € 199,00 voor € 149,00  (model meenemen)

 

CURSUS KINDERMASSAGE

Omdat kinderen nog heel erg openstaan voor hun omgeving is het vaak moeilijk om de prikkels die ze binnen krijgen te doseren en te verwerken. Met name gevoelige/ hoogsensitieve kinderen hebben moeite met deze filtering en verwerking. Als er een verstoring optreedt in de verwerking kunnen er fysieke of emotionele klachten ontstaan. Een massage is een heel mooie en zachte methode die ingezet kan worden om de verstoring op te heffen en zo lichaam en geest weer in balans te krijgen.

De cursus wordt afgesloten met het diploma Kindermassage
en het kind krijgt natuurlijk ook een diploma: Model kindermassage
.

De duur van deze cursus is 1 dagdeel van ongeveer 3 uur

Het cursusgeld is van € 149,00 voor € 99,00  (model meenemen)
 

 

CURSUS PARTNERMASSAGE

Ken je dat, dat je partner je vraagt om een massage en dat je dan eigenlijk gewoon maar wat doet? Je pakt een schouder, begint er een beetje in te "knijpen" zoals je weleens op tv hebt gezien en je hoopt dat je een goed gevoel teweegbrengt. Je probeert er zo zelfverzekerd mogelijk bij te kijken, maar eigenlijk heb je geen idee waar je mee bezig bent.

Tijdens de 3 lessen partnermassage leer je massagetechnieken op de rugzijde voor rug, nek, schouders, armen en benen. Ook leer je "communiceren zonder woorden", voelen wat de ander wel en niet fijn vindt. In elke les Geef&Ontvang je n massage.

Na de cursus zijn jullie in staat om elkaar een heerlijke massage te geven en voel je hoe het is om écht met elkaar in verbinding te staan. Er is een nieuwe, sterkere verbondenheid in jullie relatie gemaakt en jullie voelen je meer in stroming met elkaar. Zo staat niets jullie meer in de weg om samen te genieten van je liefde voor elkaar.

De cursus wordt afgesloten met het diploma Partnermassage.

De duur van deze cursus is 3 dagdelen van ongeveer 3 uur

Het cursusgeld is van € 399,00 voor € 299,00 voor jullie beiden samen

 

 

CURSUS VOETREFLEXOLOGIE

In deze cursus leert u de reflexpunten te vinden en te bewerken, waardoor blokkades worden opgeheven en het lichaam in staat is zichzelf te helpen genezen. Een voetreflexoloog geneest dus niet, maar helpt door het zelfgenezend vermogen van de mens zichzelf te genezen. Voetreflexologie is niet alleen een prettige, maar ook een veilige methode, het helpt bij vele lichamelijke klachten, kan pijn helpen verlichten, brengt rust in het lichaam, ondersteunt bij spanning en leert het lichaam zich te ontspannen.

De belangrijkste effecten van de behandeling zijn:

 • een totale ontspanning

 • het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam

 • het stimuleren van het fysieke, psychische, emotionele en mentale evenwicht

De cursus wordt afgesloten met het diploma Voetreflexologie.

De duur van deze cursus is 3 dagdelen van ongeveer 3 uur

Het cursusgeld is van € 399,00 voor € 299,00 (model meenemen)

 

 

CURSUS STOELMASSAGE

Met de cursus Stoelmassage leert u een uiterst effectieve therapeutische massage geven.

Met stoelmassage pakt u klachten aan hoofd, nek, schouders, armen en rug snel en doeltreffend aan. De resultaten zijn opmerkelijk: klachten verdwijnen en uw klant voelt zich fit en energiek. De stoelmassage kan op veel verschillende locaties toegepast worden bijvoorbeeld bedrijven, braderijen, klanten thuis, enzv.

De cursus wordt afgesloten met het diploma Stoelmassage.

De duur van deze cursus is 1 dagdeel van ongeveer  4 uur

Het cursusgeld is van € 199,00 voor € 149,00  (model meenemen)
 

 

 

CURSUS JAPANSE GEZICHTSMASSAGE - KO BI DO MASSAGE

In de Japanse cultuur word het gezicht beschouwd als “de spiegel van de gezondheid”. De Japanse gezichtsmassage (ook wel bekend als de Ko Bi Do massage) werkt face-liftend en is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie. Japanse gezichtsmassage kan dus niet vergeleken worden met een gewone gezichtsmassage, ook wordt extra aandacht besteed aan de huid en de bloed- en lymfecirculatie van het gezicht.

De cursus wordt afgesloten met het diploma Japanse Gezichtsmassage.

De duur van deze cursus is 1 dagdeel van ongeveer 3 uur

Het cursusgeld is van € 149,00 voor € 99,00  (model meenemen)
 

 

 

 

CURSUS KLASSIEKE GEZICHTSMASSAGE

Klassieke gezichtsmassage is een verfijnde vorm van massage. Tijdens deze massage worden het decolleté, nek-schoudergebied, gezicht en de hoofdhuid gemasseerd. Deze complete massage zorgt hierdoor voor een goede doorbloeding in deze gebieden en stimuleert dat de afvalstoffen worden afgevoerd. Deze cursus is tevens een mooie uitbreiding van een totale Ontspanningsmassage.

De cursus wordt afgesloten met het diploma Klassieke gezichtsmassage.

De duur van deze cursus is 1 dagdeel van ongeveer 3 uur

Het cursusgeld is van € 149,00 voor € 99,00  (model meenemen)

 

 

CURSUS INDIASE HOOFDMASSAGE

Hier in het westen doen we veel met ons hoofd. Onze levensenergie of 'prana' kan daardoor zo uit balans raken dat we niet alleen hoofdpijn krijgen, maar ook een stijve nek en schouders. Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, brengt een hoofdmassage lichaam en geest in balans. Een hoofdmassage voor het slapen gaan zorgt voor een diepe onbezorgde slaap. In de hoofdmassage wordt niet alleen het hoofd, maar ook het gezicht, de nek en schouders behandeld.

Na deze cursus zul je in staat zijn om een weldadige hoofdmassage te kunnen geven. De massage kan met of zonder olie worden uitgevoerd en de kleding kan tijdens deze cursus aangehouden worden. Deze cursus is zeer geschikt voor kappers, schoonheidsspecialisten, stoelmasseurs en andere masseurs.

De cursus wordt afgesloten met het diploma Indiase Hoofdmassage.

De duur van deze cursus is 1 dagdeel van ongeveer 3 uur

Het cursusgeld is van € 149,00 voor € 99,00  (model meenemen)

 

 

CURSUS THAISE VOETREFLEXMASSAGE

In deze cursus leert u naast het rekken en strekken van benen en voeten ook de reflexpunten op de voeten te vinden en doormiddel van massage deze te bewerken, waardoor blokkades worden opgeheven en het lichaam in staat is zichzelf te helpen genezen. De Thaise Voetreflexmassage kan veel pijn verlichten en brengt ontspanning en rust in het lichaam

De cursus wordt afgesloten met het diploma Thaise Voetreflexmassage

De duur van deze cursus is 1 dagdeel van ongeveer 4 uur

Het cursusgeld is van € 199,00 voor € 149,00  (model meenemen)

 

 

CURSUS ZWANGERSCHAPSMASSAGE

In deze cursus Zwangerschapsmassage behandelen we de voorzijde en achterzijde van het lichaam en werken we aan de volgende punten:

 • behandeling in stabiele zijligging

 • kennis van de massagehandgrepen

 • de massage met heel veel gevoel over brengen, wat een kunst op zich is

 • leren voelen en verhelpen van spierspanningen

 • een goede houding en het in energetisch balans brengen van jezelf tijdens de massage

De cursus wordt afgesloten met het diploma Zwangerschapsmassage.

De duur van deze cursus is 1 dagdeel van ongeveer 3 uur

Het cursusgeld is van € 149,00 voor € 99,00  (model meenemen)

 

Wijziging privacybeleid: Ons Privacybeleid is per 25 mei 2018 aangepast in verband met de invoering van de nieuwe privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In ons Privacybeleid omschrijven we duidelijk hoe wij met jouw gegevens omgaan.