Beginpagina Info
Massagecursussen
Massage
oliën
Inschrijf en
Bestelformulier
Massage
ontvangen
Fotoboek

MASSAGE OLIËN

 

 

 

 

SIAMOLIE: Siam Olie wordt gemaakt op basis van amandelolie en Aloë Vera met daaraan toegevoegde extracten van lotusbloesem en jasmijn. Siam Olie verzorgt en voedt de huid en wordt onmiddellijk opgenomen waardoor de huid niet vettig aanvoelt. De etherische extracten van lotusbloesem en jasmijn hebben een ontspannende werking waardoor de huid fris en zacht aanvoelt. 

Veel gebruikers hebben de verzachtende werking van Siam Olie al ondervonden bij diverse huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en netelroos. 

1 flesje Siamolie 6,95euro
12 flesjes Siamolie van 48,00euro

 

 

 

Prijzen voor alle onderstaande oliën:

Grote bruine fles van 500ml voor 20,00euro
 

CHAKRA: Ceder, Geranium, Japanse Pepermunt, Jeneverbes, Kaneel, Lavendel, Lemongrass, Patchouli, Rozemarijn, Rozenhout, Sinaasappel, Vanille, YlangYlang

HERBAL ESSENCE: Herbal Essences Massageolie is een heerlijk geurende, vitaliserende massageolie met de beste ingrediënten uit de natuur. Bevat o.a Citrus, Limoen, Lotusbloem, Lavendel, Jasmijn, Munt, Kamille, Tijm en Mirte.

KOKOS 1STE PERSING: Deze heerlijk ruikende, hoge kwaliteit Kokosolie (1ste persing) is een voedende tropische olie voor het hele lichaam, de olie zorgt ervoor dat uw huid soepel blijft en uw haar glanst. Een massage met warme kokosolie laat onzuiverheden verdwijnen en het lichaam krijgt zijn natuurlijke glans terug. Kokosolie is een tropische olie die wordt gewonnen uit het vruchtvlees van noten van de kokospalm, doormiddel van persen of extractie. Het smeltpunt van kokosolie ligt rond de 24°C, daardoor is het in warme landen een olie. In ons klimaat komt het doorgaans in gestolde vorm voor. Door het te verwarmen in warm water smelt het kokosvet tot olie. Kokosolie is te gebruiken als massageolie, bodylotion, badolie, haarmasker, enzv.

LAVENDULA: Ingrediënten: Lavendel en Bergamot. Lavandula massageolie heeft een brede werking en is o.a. te gebruiken bij : huidklachten, depressiviteit, hoofdpijn/migraine, nervositeit, slapeloosheid en stress.

PAINRELIEFGEL: Deze krachtige en snelwerkende Pijnverlichtende waterige gel laat de pijnklachten snel verdwijnen en is zeer zuinig in gebruik. De gel geeft de spieren, pezen en gewrichten een warm of verkoelend effect, al naar gelang de aard van de klachten. De PainReliefGel is samengesteld uit een mengsel van zuivere etherische oliën zoals: Tijm, Kajapoet, Kamfer, Kruidnagel, Japanse Pepermunt en Eucalyptus. Verpakt in bruine PVC-fles. (Nieuw: nu met ontstekingsremmende DuivelsKlauw)!!

PASSIONATA: Ingrediënten: Citrus, Jasmijn, Sandelhout, YlangYlang, Rozenhout, Ceder en Patchouli.

PROCORPO: Heerlijke massageolie met AloeVera, Jasmijn en Lotusbloem.

RELAX: Ingrediënten: Citrus, Ceder, Rozemarijn en Lavendel.

ROSA: Ingrediënten: Roos en Bergamot Rosa massageolie heeft een brede werking: couperose, droge huid, eczeem, gevoelige huid, rimpels, slechte doorbloeding, astma, hoest, hooikoorts, slapeloosheid, hoofdpijn, nerveuze spanning, depressiviteit en stress gerelateerde klachten.

SKINCARE: Huidverzorgende olie met Lavendel, Patchouli en Ylang Ylang

SPIEROLIE: Deze krachtige en diepwerkende massageolie laat het bloed in en onder de huid en spieren sneller stromen en brengt daardoor verlichting van de klachten. De massageolie geeft de spieren, pezen en gewrichten een warm of verkoelend effect, al naar gelang de aard van de klachten. De spierolie zorgt dus voor een betere doorbloeding en werkt verwarmend, versterkend en stimulerend. Deze Spierolie kan snel verlichting brengen bij: een vastzittende nek of schouder, artrose, artritis, zenuwpijnen, ontstekingen, tenniselleboog, rugklachten, spiermoeheid, verrekkingen, verstuikingen, kneuzingen, zwellingen, reuma, opgeblazen en of vermoeide benen, krampen, etc. De spierolie is samengesteld uit een mengsel van Amandelolie, Arnicaolie en zuivere etherische oliën zoals: Tijm, Kajapoet, Kamfer, Kruidnagel, Japanse Pepermunt en Eucalyptus.

 

 

PRAKTIJKGEGEVENS:

ProCorpo
Martin Stegers

Munthervesteplein 21
6129 DC - Urmond

+31(0)6-20631694
info@procorpo.nl