Beginpagina Massagecursussen Massage ontvangen Massage oliën Inschrijf en bestelformulier Fotoboek

INFO MASSAGECURSUSSEN

Ik geef graag korte & krachtige privécursussen dus GEEN THEORIE Anatomie, Fysiologie en Pathologie, maar LEREN VOELEN waar de blokkades zitten. Privéles betekent veel aandacht en in een kortere tijd heel veel kunnen leren, dit alles in een prettige huiselijke sfeer.

Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage Professional
Specialisatie Rug- en Hoofdpijnklachten
Hotstonemassage
HotstoneStempelMassage
Klassieke Gezichtsmassage
Japanse Gezichtsmassage (KoBiDo)
Indiase Hoofdmassage
Zwangerschapsmassage
Thaise Voetreflexmassage
Stoelmassage
Voetreflexologie
Partnermassage
Kindermassage
 

Na het ontvangst van jouw inschrijving bel ik je op om de cursus(sen) in onderling overleg in te plannen, dus wanneer jij tijd hebt. Iedere cursus wordt afgesloten met een diploma en het enige wat ik van jou vraag is een model en veel massageplezier!!

Het cursusgeld kun je contant betalen (geen pin aanwezig) of ruim voor aanvang van de cursus overboeken op: IBANnummer: NL78ABNA0558700047 - ten name van: ProCorpo - woonplaats: Urmond 

EEN LEUK EXTRAATJE VAN DE ZAAK GRATIS:

 

 

 

GRATIS EXTRAATJE bij iedere cursus:

1 Hotstone Stempel + 2 Hotstone halve maantjes van puur basalt

"klik" hier om naar het inschrijfformulier te gaan

 

ALLE CURSUSSEN ZIJN IN PRIVÉLES (Model meenemen)
 

 

CURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE

Deze cursus is meer dan een basiscursus met heel veel extra technieken en dus uitermate geschikt voor de mensen die hun eigen praktijk willen opstarten. Ook voor in je relatie is massage een mooie vorm van communiceren.  Als je niet de juiste technieken weet, kan het soms moeilijk zijn om je partner een ontspannende massage te geven. Ook is de cursus uitermate geschikt om de kloof tussen ouders en (puberende) kinderen te verkleinen en hierdoor de band weer extra te verstevigen. In de cursus ontspanningsmassage behandelen we de achterzijde van het lichaam en werken we aan de volgende punten:

 • kennis van de massagehandgrepen

 • de massage met heel veel gevoel over brengen, wat een kunst op zich is

 • leren voelen en verhelpen van spierspanningen

 • een goede houding en het in energetisch balans brengen van jezelf tijdens de massage

De cursus wordt afgesloten met het diploma Ontspanningsmassage

De duur van deze cursus is
5 dagdelen van ongeveer 1,5 tot 2 uur
het cursusgeld is  € 299,00

 

 

CURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE PROFESSIONAL

De cursus Ontspanningsmassage Professional heeft een uitgebreid pakket aan bijzonder mooie technieken en is bedoeld voor mensen die (bij ons of ergens anders) de cursus ontspanningsmassage gevolgd hebben, leergierig zijn en dus hun massagekennis flink willen uitbreiden. Aan bod komen o.a. heel veel mooie zachte en krachtige onderarmtechnieken. De cursus wordt afgesloten met het diploma Ontspanningsmassage Professional

De duur van deze cursus is 5 dagdelen van ongeveer 1,5 tot 2 uur
het cursusgeld is  € 299,00

 

CURSUS SPECIALISATIE RUG- EN HOOFDPIJNKLACHTEN

Therapeuten zien in hun dagelijkse praktijk veel patiënten met rugpijn, in de praktijk zijn rugklachten het meest voorkomende pijnsyndroom. 

De cursus Specialisatie Rug- en Hoofdpijnklachten is niet alleen gemaakt voor de behandelaar van mensen met lage en/of hoge rugklachten maar ook voor patiënten met deze rugklachten!!!

Je leert de pijnklachten te begrijpen, lokaliseren en natuurlijk ook te bestrijden. Het bestrijden van de rugpijnklachten doen we tijdens de cursus met: diepe&ontspannende massagetechnieken, subtiele mobilisatietechnieken, rek&strek oefeningen.

De cursus wordt afgesloten met het diploma Specialisatie Rug- en hoofdpijnklachten.

De duur van deze cursus is een dagdeel
van ongeveer  4 uur en het cursusgeld is  € 199,00

 

CURSUS HOTSTONEMASSAGE

De cursus Hotstonemassage is zeer zeker een verrijking en misschien wel 'het kroontje' op de massagetherapie. Je kunt hiermee een massage geven die een wel 10x diepere ontspanning brengt dan een "gewone" massage. Als je eenmaal met de stenen hebt gewerkt, weet je waarom. In deze cursus Hotstonemassage zal naast de basistechnieken nog dieper ingegaan worden op het toepassen van speciale massagetechnieken met de stenen. De cursus wordt afgesloten met het diploma Hotstonemassage

De duur van deze cursus is een dagdeel
van ongeveer  3 uur en het cursusgeld is  € 149,00

 

CURSUS HOTSTONESTEMPELMASSAGE

De cursus HotstoneStempelMassage is een zeer makkelijk te volgen massagecursus, maar vergist u niet in de intensiteit van de technieken. Al strijkend, stempelend, knedend en kloppend geeft u het lichaam een enorme ontspanning.


De cursus wordt afgesloten met het diploma HotstoneStempelMassage

De duur van deze cursus is een dagdeel
van ongeveer 2 uur en het cursusgeld is  € 149,00
inclusief pakket van 6 grote stempels + 12 halve maantjes

 

CURSUS KINDERMASSAGE

Omdat kinderen nog heel erg openstaan voor hun omgeving is het vaak moeilijk om de prikkels die ze binnen krijgen te doseren en te verwerken. Met name gevoelige/ hoogsensitieve kinderen hebben moeite met deze filtering en verwerking. Als er een verstoring optreedt in de verwerking kunnen er fysieke of emotionele klachten ontstaan. Een massage is een heel mooie en zachte methode die ingezet kan worden om de verstoring op te heffen en zo lichaam en geest weer in balans te krijgen.

De cursus wordt afgesloten met het diploma Kindermassage
en het kind krijgt natuurlijk ook een diploma: Model kindermassage
.

De duur van deze cursus is een dagdeel
van ongeveer  3 uur en het cursusgeld is  € 149,00

 

 

CURSUS PARTNERMASSAGE

Ken je dat, dat je partner je vraagt om een massage en dat je dan eigenlijk gewoon maar wat doet? Je pakt een schouder, begint er een beetje in te "knijpen" zoals je weleens op tv hebt gezien en je hoopt dat je een goed gevoel teweegbrengt. Je probeert er zo zelfverzekerd mogelijk bij te kijken, maar eigenlijk heb je geen idee waar je mee bezig bent.

Tijdens de 3 lessen partnermassage leer je massagetechnieken op de rugzijde voor rug, nek, schouders, armen en benen. Ook leer je "communiceren zonder woorden", voelen wat de ander wel en niet fijn vindt. In elke les Geef&Ontvang je n massage.

Na de cursus zijn jullie in staat om elkaar een heerlijke massage te geven en voel je hoe het is om écht met elkaar in verbinding te staan. Er is een nieuwe, sterkere verbondenheid in jullie relatie gemaakt en jullie voelen je meer in stroming met elkaar. Zo staat niets jullie meer in de weg om samen te genieten van je liefde voor elkaar.

De cursus wordt afgesloten met het diploma Partnermassage.

De duur van deze cursus is
3 dagdelen van ongeveer 2 uur
het cursusgeld is  € 299,00 voor jullie beiden samen

 

CURSUS VOETREFLEXOLOGIE

In deze cursus leert u de reflexpunten te vinden en te bewerken, waardoor blokkades worden opgeheven en het lichaam in staat is zichzelf te helpen genezen. Een voetreflexoloog geneest dus niet, maar helpt door het zelfgenezend vermogen van de mens zichzelf te genezen. Voetreflexologie is niet alleen een prettige, maar ook een veilige methode, het helpt bij vele lichamelijke klachten, kan pijn helpen verlichten, brengt rust in het lichaam, ondersteunt bij spanning en leert het lichaam zich te ontspannen. De cursus wordt afgesloten met het diploma Voetreflexologie.

De duur van deze cursus is 5 dagdelen van ongeveer 1,5 tot 2 uur
het cursusgeld is  € 299,00

 

CURSUS STOELMASSAGE

Met de cursus Stoelmassage leert u een uiterst effectieve therapeutische massage geven.

Met stoelmassage pakt u klachten aan hoofd, nek, schouders, armen en rug snel en doeltreffend aan. De resultaten zijn opmerkelijk: klachten verdwijnen en uw klant voelt zich fit en energiek. De stoelmassage kan op veel verschillende locaties toegepast worden bijvoorbeeld bedrijven, braderijen, klanten thuis, enzv.

De cursus wordt afgesloten met het diploma Stoelmassage.

De duur van deze cursus is een dagdeel
van ongeveer  3 uur en het cursusgeld is  € 149,00

 

CURSUS JAPANSE GEZICHTSMASSAGE - KO BI DO MASSAGE

In de Japanse cultuur word het gezicht beschouwd als “de spiegel van de gezondheid”. De Japanse gezichtsmassage (ook wel bekend als de Ko Bi Do massage) werkt face-liftend en is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie. Japanse gezichtsmassage kan dus niet vergeleken worden met een gewone gezichtsmassage, ook wordt extra aandacht besteed aan de huid en de bloed- en lymfecirculatie van het gezicht. De cursus wordt afgesloten met het diploma Japanse Gezichtsmassage.

De duur van deze cursus is een dagdeel
van ongeveer  3 uur en het cursusgeld is  € 149,00

 

CURSUS KLASSIEKE GEZICHTSMASSAGE

Klassieke gezichtsmassage is een verfijnde vorm van massage. Tijdens deze massage worden het decolleté, nek-schoudergebied, gezicht en de hoofdhuid gemasseerd. Deze complete massage zorgt hierdoor voor een goede doorbloeding in deze gebieden en stimuleert dat de afvalstoffen worden afgevoerd. Deze cursus is tevens een mooie uitbreiding van een totale Ontspanningsmassage. De cursus Klassieke gezichtsmassage is daarom een goede keuze als extra aanbod in iedere massagepraktijk en wordt afgesloten met het diploma Klassieke gezichtsmassage.

De duur van deze cursus is een dagdeel
van ongeveer  3 uur en het cursusgeld is  € 149,00

 

CURSUS INDIASE HOOFDMASSAGE

Hier in het westen doen we veel met ons hoofd. Onze levensenergie of 'prana' kan daardoor zo uit balans raken dat we niet alleen hoofdpijn krijgen, maar ook een stijve nek en schouders. Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, brengt een hoofdmassage lichaam en geest in balans. Een hoofdmassage voor het slapen gaan zorgt voor een diepe onbezorgde slaap. In de hoofdmassage wordt niet alleen het hoofd, maar ook het gezicht, de nek en schouders behandeld.

Na deze cursus zul je in staat zijn om een weldadige hoofdmassage te kunnen geven.

De massage kan met of zonder olie worden uitgevoerd en de kleding kan tijdens deze cursus aangehouden worden.

Deze cursus is zeer geschikt voor kappers, schoonheidsspecialisten, stoelmasseurs en andere masseurs.

De cursus wordt afgesloten met het diploma Indiase Hoofdmassage.

De duur van deze cursus is een dagdeel
van ongeveer  3 uur en het cursusgeld is  € 149,00

 

 

CURSUS THAISE VOETREFLEXMASSAGE

In deze cursus leert u naast het rekken en strekken van benen en voeten ook de reflexpunten op de voeten te vinden en doormiddel van massage deze te bewerken, waardoor blokkades worden opgeheven en het lichaam in staat is zichzelf te helpen genezen. De Thaise Voetreflexmassage kan veel pijn verlichten en brengt ontspanning en rust in het lichaam

De belangrijkste effecten van de behandeling zijn:

 • een totale ontspanning

 • het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam

 • het stimuleren van het fysieke, psychische, emotionele en mentale evenwicht

De cursus wordt afgesloten met het diploma Thaise Voetreflexmassage

De duur van deze cursus is een dagdeel
van ongeveer  3 uur en het cursusgeld is  € 149,00

 

CURSUS ZWANGERSCHAPSMASSAGE

In deze cursus Zwangerschapsmassage behandelen we de voorzijde en achterzijde van het lichaam en werken we aan de volgende punten:

 • behandeling in stabiele zijligging

 • kennis van de massagehandgrepen

 • de massage met heel veel gevoel over brengen, wat een kunst op zich is

 • leren voelen en verhelpen van spierspanningen

 • een goede houding en het in energetisch balans brengen van jezelf tijdens de massage

De cursus wordt afgesloten met het diploma Zwangerschapsmassage.

De duur van deze cursus is een dagdeel
van ongeveer  3 uur en het cursusgeld is  € 149,00

 

Wijziging privacybeleid: Ons Privacybeleid is per 25 mei 2018 aangepast in verband met de invoering van de nieuwe privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In ons Privacybeleid omschrijven we duidelijk hoe wij met jouw gegevens omgaan.