Beginpagina Massage
Cursussen
Massage
Ontvangen
Massage
Oliën
Inschrijf
Formulier
Persoonlijke Coaching
&
Hypnotherapie
Fotoboek

PERSOONLIJKE COACHING & HYPNOTHERAPIE

 

STOPPEN MET ROKEN - "Klik op:" https://www.zenmindset.nl/coaching1.html
Stoppen met roken op bewuste wilskracht is best wel moeilijk omdat je de neiging hebt om in oude patronen terug te vallen. De zin om te roken overheerst, omdat roken onbewust is gekoppeld aan een prettig gevoel. Roken heeft een functie gekregen zoals ontspanning, genot, beloning, gezelligheid of een fijne uitlaatklep. Stoppen met roken op bewuste wilskracht is onbewust zoeken naar vervanging zoals veel meer eten of snoepen, omdat de kern van het probleem niet voldoende is aangepakt. Hypnose biedt dé oplossing!

OVERGEWICHT - "Klik op:" https://www.zenmindset.nl/coaching2.html
Vermageren door hypnose. Vermageren door hypnose is nog een relatief onbekende behandeling, nog wel. Vermageren door hypnose is namelijk een uiterst effectieve manier om gewicht te verliezen. Of je nu 5kg, 10kg of meer wil afslanken, het maakt niet uit, hypnose maakt het op een gezonde en veilige manier mogelijk. Hypnose activeert jouw onderbewustzijn om diepgewortelde slechte eetgewoonten te verwijderen zoals eetbuien, drang naar snoep, overeten enz. Vermageren met hypnose zet jouw onderbewustzijn in tegen de strijd tegen de kilo’s. Het zorgt ervoor dat je weerstand kunt bieden tegen de dagelijkse verleiding van snoepen en snacken.

ZELF VERTROUWEN - "Klik op:" https://www.zenmindset.nl/coaching3.html
Meer zelfvertrouwen en een beter gevoel is makkelijk te krijgen via hypnotherapie. Vaak loop je na een sessie als een 'ander mens' de deur uit. Krachtiger en zelfbewuster, voelend dat je er mag zijn!!

ALLERGIE, ANGST EN FOBIE - "Klik op:" https://www.zenmindset.nl/coaching4.html
Allergieën zijn er in allerlei soorten en 'maten'. De meest voorkomende zijn: Allergie voor pollen (hooikoorts), Allergie voor medicijnen, Allergie voor huisstofmijt, Allergie voor insectengif, Contactallergie, Allergie voor (huis)dieren en natuurlijk de Voedselallergie. Er zijn drie soorten fobieën: agorafobie, sociale fobie en de specifieke fobie. Elke fobie wordt gerekend tot de angststoornissen

OVERSPANNING EN BURN OUT - "Klik op:" https://www.zenmindset.nl/coaching5.html
Vroeger dacht men dat alleen rust voldoende was om te herstellen. Tegenwoordig weten we dat een actieve aanpak nodig is. Niet alleen om sneller te herstellen, ook om te voorkomen dat u opnieuw overspannen raakt. Soms is het leven ineens veel zwaarder: er zijn problemen, er is iets naars gebeurd, of u krijgt minder steun uit uw omgeving. Als dit allemaal bij elkaar meer van u vraagt dan u aankunt, raakt u overbelast. U verliest het overzicht en raakt de grip op de situatie kwijt. U krijgt klachten waardoor u niet uw dagelijkse bezigheden niet meer goed kunt doen. We noemen dit overspanning. Bestaan de klachten langer dan een half jaar? En bent u vooral moe en uitgeput? Dan noemen we het een burn-out

Wijziging privacybeleid: Ons Privacybeleid is per 25 mei 2018 aangepast in verband met de invoering van de nieuwe privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In ons Privacybeleid omschrijven we duidelijk hoe wij met jouw gegevens omgaan.